Dito Verhuizingen

8,1 (7‎)
i
What customers are saying
pro
Communication (2)
pro
Price (2)
pro
Flexible (1)
con
Price (1)
Services
International removals
National moving

About

Dito Verhuizingen is een verhuisfirma in de regio Kempen. Een familiebedrijf dat zeer veel belang hecht aan contacten met mensen persoonlijk.

Sirelo asks...

What makes your company stand out?

This moving company has not yet answered this question.

What is your insurance policy? How do you deal with damaged items?

This moving company has not yet answered this question.

What is the best advice you would give to customers?

This moving company has not yet answered this question.
Have you moved with this company?
We'd love to hear about your experience.

Reviews

71% of the users recommend this moving company
 on Sirelo
Dito is 15/04 alles komen ophalen en dat ging heel vlot en zorgzaam. [Namen verwijderd door Sirelo] zijn 20/04 bij ons toegekomen in Marbella om 8.00uur zij hebben alles op zijn plaats gezet en nog andere spullen in elkaar gezet.Om 16 uur zijn zij doorgereden en alles was tip top inorde. Alles is super vlot gegaan. Zeker een aanrader, niet twijfelen!!!
Chris en Anja
Moved from Putte (Belgium) to Marbella (Spain)
 on Sirelo
Vriendelijke mensen die volgens afspraak werken. Verhuis opgehaald en na 1 maand verhuis naar spanje gebracht zoals afgesproken was.
pro
Flexible
Moved from Temse (Belgium) to Arahal (Spain)
 on Sirelo
Alles klopte perfect. Goed contact voor het opladen , vervoer en uitladen op bestemming.
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke vader en zoon, waarmee je zoals bleek goede afspraken kunt maken. Transport goed verlopen en aangezien we zelf niet op de plaats van bestemming waren, heeft de zoon netjes een dag voor de aflevering gebeld. Daardoor konden we op tijd maatregelen nemen voor de ontvangst. Na het afleveren werden we netjes gebeld dat de levering had plaatsgevonden. Een eventuele volgende verhuizing zal zeker via deze firma worden uitgevoerd. Alle lof en dikke complimenten.
pro
goed contact
pro
optimale prijs-kwaliteit
con
geen
Moved from Pelt (Belgium) to Malaga (Spain)
 on Sirelo
Familiebedrijf, één aanspreekpunt! Alles kan direct met [naam verwijderd door Sirelo] ( the boss ) afgesproken worden! Vlot alles opgeladen, die gasten weten waar ze mee bezig zijn! De dag dat we de sleutels van onze woning kregen
stond de vrachtwagen na een half uur al op de oprit! Zeer joviaal team en veel uitleg.
Mocht ik nogmaals verhuizen, zou het zeker met Dito zijn!
Bedankt aan het ganse droomteam!
pro
Familiebedrijf
pro
Één aanspreekpunt
Moved from Moorslede (Belgium) to Saint-génis-des-fontaines (France)
 on Sirelo
Heel vriendelijk bij eerste contact maar veranderde al gauw. Heel moeilijk te bereiken zowel via telefoon als via e-mail. We hadden vermeld hoeveel kubikke meter we ongeveer hadden en kregen een offerte hiervoor. Na verloop van tijd hadden we meer dan voorzien en wisten dat we meer zouden moeten betalen dan afgesproken en werden opeens als onbetrouwbaar bevonden . De afspraak was dat we het voorschot in Belgie moesten betalen na het inladen en de rest in Frankrijk voor het uitladen. Maar doordat we meer volume hadden dan voorheen werden we als leugenaars en onbetrouwbaar beschouwd en moesten we opeens het volledige bedrag betalen voor een bepaalde datum anders kwamen ze onze spullen niet brengen! Laat me zeggen dat wij hen onbetrouwbaar en zeer onproffesioneel vonden. Zou deze firma aan niemand aanraden. Op hun website staan reviews van bekende vlamingen die hen bestoefen. De negatieve reviews worden van de website gehaald.t'Ja, wij zijn echter geen BV's en daardoor waarschijnlijk niet van belang als de gewone man!Read more
pro
Ze zijn in Frankrijk aangekomen op de dag van de afspraak
con
Hebben ons meer kubikke meter aangerekend dan dat we hadden en goed doorgerekend
con
Enkel de chauffeur kwam opdagen zodat we als 60 plussers nog alles mee hebben moeten uitladen en op zijn plaats zetten
Moved from Antwerpen (Belgium) to Passais-Villages (France)
Response of
Ik zal kort mijn versie geven , uw probleem is dat je 10kuub prijs wou betalen daar he 35kuub hebt meegegeven ! We hebben komen zien en er moest maar op 1 plaats geladen worden en sa was niet veel , bij de afhaling moesten we op 3 plaatsen gaan afhalen !!! U hebt zelf niks gedaan NIKS want je kon niks tillen geen probleem voor ons hoor maar je moet nu niet de heilige gaan uithangen en zeggen dat U alles gedaan hebt nee dus !! Mijn zoon en mijn verhuizer heeft alles zelf geladen en gelost zonder jullie hulp dus ik snap echt nie waarom je dit zegt ! Ik vroeg je het 2de deel overteschrijven daar ik een vertrouwensbreuk voelde daar je reeds vanalles verzwegen en achtergehouden had. U reageerde zeer brutaal daar u zegde dat je alles reeds had afgehaald van geld om ginder te betalen , hoe kan dat nu daar je dan op het moment nog niet wist wat de MEERPRIJS was !! Dit is voor mij iets dat niet te vertrouwen is. U wou gewoon ons bedriegen daarom dat ik het vroeg om overteschrijven. U hebt al les de laatste minuut vastgelegd en we hebben U direct verder geholpen. Stank voor dank van mensen die niks,niks meegeholpen hebben en toch zeggen dat zij alles gedaan hebben U moest beschaamd zijn !!! bdw U had een vracht van 35kuub met een kuub prijs van tss 80 a 82€/kuub en ik denk dat dit een zeer correct prijs is. Als U gedacht had dat we 35kuub gingen verhuizen tegen een prijs van 10kuub is dat niet gelukt bij ons. Trouwens heb ik vernomen dat je je eerst het bij een andere had vastliggen maar die had het sneller dóór dan ik en heeft direct alles afgezegd. Deze versie is de enige waarheidRead more
 on Sirelo
Verhuizing naar buitenland liep zeer vlot. Ook zeer zorgzaam en zorgvuldig met meubilair en andere zaken. 1 uurtje langer, wat zeer begrijpelijk was.
Ik was verbaasd over de lage prijs voor een geweldige service.
pro
Zorgvuldig en zorgzaam
pro
Goedkoop. Zeer goede service.
con
Geen
con
Geen
Moved from Sint-joris-weert (Belgium) to Zeist (Netherlands)

Want to move with this company?

Request a quote today! It’s quick, easy, and best of all, free! Compare with up to 4 other movers today.
Get quote

Review Sources

Sirelo
8,1
7

Other removal companies in Lille

9,0
74

Excess Baggage Shipping

Zoersel
View moving company