Services
International removals

About

Peeters M is een familiebedrijf dat zich specialiseert in verhuizingen. Zijhebben maar liefst 25 jaar ervaring in zowel nationale als internationale (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Griekenland) verhuizingen. Maxime Peeters en zijn professionele ploeg van verhuizers bieden u een service aan naar uw wensen.

U kunt bij henterecht voor:
Verhuizingen op maat
Liftservice
Meubelbewaring

Sirelo asks...

What makes your company stand out?

This moving company has not yet answered this question.

What is your insurance policy? How do you deal with damaged items?

This moving company has not yet answered this question.

What is the best advice you would give to customers?

This moving company has not yet answered this question.
Have you moved with this company?
We'd love to hear about your experience.

Reviews

 on Google
Als je gaat verhuizen een adres firma Peeters uit Temse ze regelen alles voor je van de aanvraag bij de gemeente tot het gebruik van de eigen borden ,.
Dus en komen naar huis voor een bestek tegen een correcte prijs .Niets is te veel alles wordt met de grootste zorg behandeld.Een topteam
Dus heb je een verhuis in het verschiet niet twijfelen nergens beter dan bij Firma Peeters.

Hartelijk bedankt wij waren zeer tevreden.
 on Google
Topteam
Vriendelijke en correcte mensen.
Zeer goed op elkaar ingespeeld
Snel en efficiënt
Aanrader!
 on Google
Toen mijn moeder recent naar een rustoord verhuisde, werd de ouderlijke woning verkocht en moest de hele inboedel uitgeruimd worden. Een hele klus; meubelen, huisraad, volle zolder, werkatelier enz; Wij contacteerden Verhuizingen Peeters en Tania kwam onmiddellijk langs om de hele inboedel te bekijken en stelde een oplossing op maat voor en maakte een zeer aanvaardbare offerte, zorgde voor container, verkeersborden en de nodige goedkeuringen en sprak een datum af. Op de dag zelf waren de verkeersborden al geplaatst.en kwam de container. Om 7u begonnen ze eraan met 3 en iets na de middag was de klus geklaard. Alles werd zeer professioneel, zeer degelijk gedaan. De dag nadien werd ook heel de woning van zolder tot bergplaats volledig gepoetst tegen een vooraf besproken prijs en ook dit was weer perfect. Verhuizingen Peeters hield zich volledig aan de afgesproken prijs en was stipt op de afspraken. Bovendien zijn het supervriendelijke mensen. Dus voor het leegmaken van een volledige inboedel kan ik verhuizingen Peeters heel zeker aanbevelen, en wil ik hen bij deze nog een bedanken. Ze namen de grootste zorg van mijn hoogbejaarde moeder weg.Read more
 on Google
​Uitstekende service gekregen. We kregen een correcte vaste prijs en ze hielden zich aan de beloftes ook al liep het uiteindelijk wel uit.​ ​Het verhuisteam is zeer goed op elkaar afgestemd. Ze werken heel voorzichtig maar ook heel efficiënt.

We hadden geen ​enkele ​schade en alles werd op de gevraagde plaats teruggezet. Ze waren ook heel behulpzaam bij het zetten van vaatwasmachine en aansluiting. Echt een topploeg en 200% aan te raden.
 on Google
Toppers ~ Men komt eerst thuis kijken wat er moet gebeuren, dan wordt een prijs besproken. Ze lijken iets duurder te zijn dan andere verhuisfirma's, maar zijn uiteindelijk goedkoper met de goede (en extra) service die ze leveren. Loopt de verhuis enkele uren uit, dan wordt er niet dik aangerekend zoals anderen doen, maar zit dit in de prijs inbegrepen. Ze maken er geen probleem van om extra mensen in te schakelen om de verhuis tot een goed eind te brengen. Zware meubelstukken verplaatsen op verdiepingen waar geen lift mogelijk was bleek geen probleem te zijn. Er werd zelfs op het eind nog aangeboden bepaalde meubelstukken in elkaar te steken terwijl dit nooit besproken was. Zeer tevreden !!

Want to move with this company?

Request a quote today! It’s quick, easy, and best of all, free! Compare with up to 4 other movers today.

Review Sources

Sirelo
0,0
0
Google
8,8
43

Other removal companies in Temse

9,4
22

Spanjeverhuizers

Sint-Niklaas
View moving company