Top 10 best beoordeelde internationale verhuisbedrijven in België 2024
Vind een verhuisbedrijf en bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten.
Gratis en zonder verplichtingen
Vind het verhuisbedrijf dat bij jou past
Op zoek naar een verhuisbedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk verhuisbedrijven op zowel prijs als kwaliteit en kies het bedrijf dat het beste bij je past.
Top 10 Internationale verhuisbedrijven
"Verhuizen is een bijzonder avontuur. Wij helpen jou om het zo leuk mogelijk te maken."
16
Jaar actief als verhuisplatform.
24
enthousiaste collega’s zijn dagelijks bezig om te zorgen dat jij met een glimlach kan verhuizen.
124.513
mensen geholpen met hun verhuizing in de afgelopen 12 maanden.

Vind het verhuisbedrijf dat bij jou past

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk verhuisbedrijven op zowel prijs als kwaliteit en kies het bedrijf dat het beste bij je past.
Vul het offerteformulier in
Dit is zo gedaan. Je vult in waar je naartoe verhuist, wat je wil gaan verhuizen en wanneer.
Wij zoeken geschikte verhuisbedrijven voor je
Deze bedrijven ontvangen jouw offerteaanvraag en sturen jou vrijblijvend een verhuisofferte.
Je ontvangt tot vijf offertes
Voor ieder verhuisbedrijf vind je hier reviews om de kosten en meningen van andere te lezen.

Veelgestelde vragen

Wat is Sirelo?

Sirelo is een onafhankelijk verhuisplatform, opgericht in 2016. Sirelo is opgericht vanuit het idee om transparantie in de verhuisbranche te brengen. Wij streven ernaar om u te helpen een internationale verhuizer te vinden die het beste bij uw wensen en behoeften past. Of u nu naar een buurland of naar de andere kant van de wereld verhuist, wij zijn hier om u te helpen. Om dit mogelijk te maken, bieden wij op Sirelo zoveel mogelijk informatie over verhuizen en een totaaloverzicht van alle verhuisbedrijven. Met duizenden reviews die elk jaar voor verhuisbedrijven op ons platform worden geplaatst, kunt u de ervaringen van anderen gebruiken om ervoor te zorgen dat de internationale verhuizer die u selecteert, uw perfecte match is!

Hoe kan ik verhuisoffertes voor een internationale verhuizing aanvragen?

Als u op zoek bent naar offertes voor uw internationale verhuizing, dan bent u bij Sirelo zeker op de juiste plek beland! Via Sirelo vraagt u eenvoudig en snel offertes aan voor uw internationale verhuizing. U vult hiervoor het korte offerteformulier in, dit kost u slechts enkele minuten en voilà! Wij doen de rest.

Zodra u het formulier heeft ingevuld, gebruiken we de door u verstrekte informatie om u in contact te brengen met maximaal vijf internationale verhuizers – zonder verplichtingen! Gebruikmaken van onze offertedienst zal u veel tijd én geld besparen. Internationaal verhuizen was nog nooit zo eenvoudig. 😉

Hoeveel zal mijn internationale verhuizing kosten?

Omdat iedere verhuizing uniek is, lopen de kosten van een internationale verhuizing erg uiteen. Het is daarom lastig om een schatting van de kosten te maken. Er zijn echter enkele belangrijke factoren die de uiteindelijke kosten van uw verhuizing sterk kunnen beïnvloeden. Deze factoren zijn als volgt:

  • Het volume van de verhuizing: hoe groter het volume, hoe meer de verhuizing zal kosten;
  • De afstand: hoe langer de afstand tussen punt A en B, de hoger de prijs van de internationale verhuizing;
  • Tijd van het jaar: de zomer is hoogseizoen in de verhuisbranche en daarom duurder;
  • De diensten: extra diensten zoals het laten (de)monteren van uw meubelen, zullen de prijs hoger maken;
  • De transportwijze: het versturen van uw spullen via luchtvracht is sneller zijn dan zeevracht, maar kost ook aanzienlijk meer.

Hoe zou ik internationale verhuizers moeten vergelijken?

Zorg allereerst dat u ieder internationaal verhuisbedrijf dat u overweegt, ook goed evalueert. Dit is een cruciale stap wanneer u naar het buitenland verhuist, dit bedrijf gaat immers al uw dierbare spullen vervoeren. U wilt voorkomen dat u voor een verhuizer kiest dat niet bij uw wensen, budget of verwachtingen past. Daarom is op de juiste manier vergelijken pre!

Gelukkig is het vergelijken van verhuisbedrijven veel eenvoudiger dan het klinkt. We kunnen het ons voorstellen dat u begint bij de kosten, maar het is zeker ook belangrijk om verder te kijken. Bij Sirelo raden we meestal aan om naast de kosten ook rekening te houden met de volgende punten:

  • De diensten die het verhuisbedrijf aanbiedt in de offerte;
  • Reviews van voorgaande klanten;
  • Eventuele lidmaatschappen bij internationale verhuisverenigingen;
  • Vergunningen die het verhuisbedrijf heeft.