Word Sirelo partner!

Wij zijn je verkoop- en marketingpartner. Via onze verhuisleads en via ons beoordelingsplatform krijg je toegang tot nieuwe verkoopkanalen en vergroot je jouw online zichtbaarheid. Met ons zul je meer klanten vinden en meer geld verdienen.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Verzenden

Onze producten

Verhuisleads

Ontvang leads voor particuliere verhuizingen rechtstreeks in je inbox
• Nationale leads, zowel lokaal als lange afstanden
• Internationale leads met wereldwijd bereik
• Koerier en groupage leads
150.000 leads per jaar

Online Conversie Tools

Kant-en-klare website-plug-ins die het aantal en de kwaliteit van leads die je door je eigen website genereert, verhogen. Bevat:
• Volume calculator
• Prijs schatting
• Lead formulier
Genereer meer van je eigen leads

Sirelo Review Platform

Gratis marketingtool om je bedrijf onder de aandacht te brengen en vertrouwen op te bouwen bij toekomstige klanten.
• Versterk je online zichtbaarheid
• Nodig klanten uit & reageer op reviews
• Toon je beoordelingsscore op je eigen website met onze widgets
1.2 miljoen+ bezoekers per jaar

Waarom kiezen voor Sirelo?

20+ jaar ervaring

600+ verhuisbedrijven in 78 landen maken maandelijks gebruik van onze betaalde diensten. We zijn uitsluitend in de verhuisbranche actief.

Alle producten beheren in één dashboard

Gemakkelijk te gebruiken en op maat te maken gebaseerd op je producten en instellingen.

Producten gericht op België

Flexibele en aanpasbare abbonementen: kies wat je nodig hebt!

Wat klanten over ons zeggen

Will Move
Liam Willmott
We werken al vele jaren met hen samen met onze beide vestigingen. Hun service is uitstekend en de leads zijn ongetwijfeld de beste in de markt. De toegestane claimlimiet zou wat hoger mogen zijn, maar als je het geheel bekijkt, is dat geen probleem. Absoluut een aanrader!!
Wisse Moving
René Wisse
We werken al jaren samen met Sirelo. Sirelo levert uitstekend werk met hun kwaliteitsleads. Zeer aan te bevelen.
BlueMove
Mark Spitzer
Sirelo levert ons al jaren gerichte kwalitieve leads. Daarnaast is de klantenservice, ondersteuning en kennis uitstekend!

Doe mee in 3 eenvoudige stappen:

1. Vul ons formulier in om te beginnen
2. Een sales specialist zal binnen een dag contact met je opnemen
3. Ontvang een op maat gemaakt plan & een offerte om te beginnen!

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Verhuisleads

V: Hoe kan ik een account openen voor leads?

A: Het aanmaken van een account gaat snel en eenvoudig. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 88 230 06 99. Je kunt ons ook mailen via [email protected] of via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

V: Hoe worden internationale leads geprijsd?

A: De prijs van onze internationale verhuisleads wordt bepaald door verschillende criteria, zoals de vraag en routefilters. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen.

V: Wat kosten binnenlandse leads?

A: Onze binnenlandse leads hebben vaste een vaste prijs en verschillen per land. Neem contact op om de vaste prijs voor je land te ontvangen.

V: Zijn er extra kosten?

A: Nee! Er zijn geen extra kosten en je betaalt alleen voor de ontvangen leads.

Online Conversie Tools

V: Hoe kan ik de OCT gebruiken?

A: De OCT is een set website-plug-ins die je eenvoudig aan je eigen website kunt toegevoegen. Zodra ze online staan op je website zijn ze klaar voor gebruik zonder extra handelingen.

V: Hoe kan ik meer informatie krijgen over deze plug-in?

A: We boeken graag een demo-gesprek om je te laten zien hoe de OCT werken en om alle functionaliteiten ervan uit te leggen. Reageer hier en we nemen contact met je op voor de demo.

Sirelo Profiel

V: Wat is Sirelo?

A: Sirelo is een groot onafhankelijk reviewplatform dat consumenten helpt het verhuisbedrijf te vinden dat bij hun wensen past.

Sirelo biedt verhuisbedrijven een unieke kans om hun online betrouwbaarheid te verhogen en om gratis offerteaanvragen te ontvangen door een up-to-date en aantrekkelijk online profiel en door eerlijke (en geverifieerde) reviews van klanten te tonen.

Elk verhuisbedrijf in de branche staat per land vermeld. Sirelo blijft een onafhankelijke bron, ongeacht een mogelijk partnerschap dat een bedrijf deelt met TriGlobal.

V: Hoe voeg ik mijn bedrijf toe aan Sirelo?

A: Ieder verhuisbedrijf kan een profiel hebben op Sirelo. Als je bedrijf niet wordt vermeld in onze bedrijvenlijst, vul dan hier het contactformulier in om aan het platform te worden toegevoegd.

Q: Hoe krijg ik toegang tot mijn profiel?

A: Als je bedrijf al op Sirelo staat, kan je een verzoek indienen om inloggegevens te ontvangen voor toegang tot je Sirelo profiel. Vraag toegang aan door het contactformulier in te vullen.

V: Hoe kan ik reageren op een review?

A: Zodra je eenmaal toegang hebt tot je Sirelo profiel, kan je alle functionaliteiten beheren, inclusief het reageren op reviews. Ga naar de specifieke recensie en klik op "Beantwoorden". Je beoordelingen zijn hier te vinden in de Sirelo sectie.

Het is eenvoudig om klanten die gebruik hebben gemaakt van je service uit te nodigen om een review achter te laten. Ook dit kan via je Sirelo profiel.