Zoek jij een verhuizer?
Ontvang 5 gratis offertes in 3 stappen
Netwerk van 500+ verhuisbedrijven
Jaarlijks 150,000 verhuizingen

Review profiel op Sirelo

Wat zijn de voordelen?

Featured image

Voor consumenten die binnenkort verhuizen is één van de voordelen van Sirelo.be het overzicht van actieve verhuisfirma’s in België. In dit overzicht kunnen zij snel en eenvoudig zien welke verhuisfirma’s goed beoordeeld worden, en welke firma’s bij hen in de buurt gevestigd zitten. Door uw vindbaarheid op Sirelo te vergroten, vergroot u de kans om in contact te komen met potentiële klanten. Wat u daar uit kunt halen? Het boeken van meer verhuizingen. Lees hier meer over de voordelen van Sirelo voor u als verhuisfirma.

De voordelen van uw bedrijfsvermelding op Sirelo

Als u nog nooit van Sirelo gehoord hebt, dan vraagt u zich waarschijnlijk af waarom u tijd zou investeren in uw Sirelo profiel. Want tijd is geld, maar het is ’t dubbel en dwars waard. Wat zijn dan de voordelen van dit profiel die ervoor zorgen dat het uw tijdsinvestering waard is?

#1. Laat uw online reputatie en vindbaarheid groeien

Ongeveer 93% van de consumenten zoekt naar reviews voordat ze een product aanschaffen of een dienst boeken. Dit laat zien dat uw online reputatie dus directe impact kan hebben op de bedrijfsresultaten.

U kunt Sirelo zien als een review platform, waarmee u op een gratis en makkelijke wijze meer klanten aantrekt op 3 manieren:

Via Google

Door het hebben van reviews op uw Sirelo profiel, zullen uw potentiële klanten precies vinden waar ze naar zochten: onafhankelijke reviews. Wanneer uw potentiële klant in Google zoekt naar de naam van uw verhuisfirma, is de kans groot dat men zocht naar beoordelingen van anderen. De reviews op uw Sirelo profiel kunnen dan precies datgeen zijn wat het vertrouwen geeft om de verhuis bij jullie firma te boeken.

Het overzicht van verhuisfirma’s op Sirelo

Sirelo ontvangt jaarlijks wereldwijd meer dan één miljoen bezoekers en hiervan is een groot deel op zoek naar een verhuisfirma. Hiervoor raadpleegt men dan het overzicht van verhuisfirma’s op Sirelo. De voorkeur gaat meestal naar de top vijf firma’s in hun regio, omdat deze bedrijven aantoonbaar goede service verlenen. Door regelmatig nieuwe reviews op uw Sirelo profiel te ontvangen, zorgt u dat uw bedrijf vindbaar is voor uw potentiële klant die zoekt naar een verhuisfirma op Sirelo.

Je eigen website

Veel grote reviewplatforms zoals TrustPilot bieden een widget aan. Sirelo heeft een review widget ontwikkeld speciaal voor verhuisfirma’s. Door deze op uw eigen website te plaatsen, geeft u de bezoekers van uw website een onafhankelijke bron om de kwaliteit van uw diensten te bevestigen.

Hoe uw potentiële klant dus ook bij u terechtkomt, reviews op uw Sirelo profiel zullen altijd helpen om meer verhuizingen te boeken.

#2. Ontvang gratis verhuisaanvragen

Wij hebben goed nieuws voor u. Wanneer een Sirelo-gebruiker rechtstreeks op uw Sirelo profiel een offerte aanvraagt, sturen wij deze verhuisaanvraag volledig gratis naar u door.

Hou er rekening mee dat gebruikers eerder geneigd zijn om offertes op te vragen van verhuisfirma’s met positieve, recente reviews. Hoe meer goede reviews u dus recentelijk ontvangen hebt, hoe groter de kans is dat u gratis aanvragen zult ontvangen via uw Sirelo bedrijfsprofiel.

#3. Verhoog het verkeer naar uw website

Wanneer mensen uw bedrijfsprofiel op Sirelo hebben gevonden, zal het verkeer naar uw eigen website toenemen. Dit komt omdat we uw contactgegevens, inclusief een directe link naar uw eigen website, op uw profiel tonen. Een potentiële klant kan dus besluiten om direct contact met u op te nemen of een kijkje te nemen op uw website, indien zijn of haar interesse door uw profiel gewekt is.

Hoe haal ik het meeste uit mijn Sirelo profiel?

Bij Sirelo helpen we verhuisfirma’s graag om hun firma een boost te geven via ons platform, net zo graag als we consumenten helpen de juiste verhuisfirma te vinden!

Het proces is heel eenvoudig en kost niet veel tijd. Hieronder vindt u enkele stappen om het meeste profijt uit uw bedrijfsprofiel te kunnen halen.

#1. Update uw profiel

Een compleet en goed ingevuld profiel vergroot uw kansen om nieuwe klanten aan te trekken. U kunt zelf uw bedrijfslogo, adresgegevens, diensten en achtergrondinformatie aan uw profiel toevoegen. Staat iets al ingevuld maar is het incorrect? Dan kunt u dit zelf heel simpel wijzigen.

Hoe completer uw Sirelo profiel eruitziet, hoe betrouwbaarder men uw bedrijf zal ervaren.

#2. Verzamel reviews

Nodig uw klanten uit een review te schrijven nadat ze verhuisd zijn met uw verhuisfirma. Om dit proces voor u te vereenvoudigen, bieden we een tool aan in de ‘Mover Portal’ waar iedere firma op Sirelo gratis toegang toe heeft. Hoe meer (positieve) reviews u op uw profiel hebt ontvangen, hoe hoger uw bedrijf gerangschikt wordt in het overzicht van verhuisfirma’s. Het loont dus om regelmatig uw klanten uit te nodigen tot het schrijven van een review, en onze vrijblijvende tool biedt hiervoor de oplossing.

🔑 Hebt u nog geen inloggegevens voor uw Mover Portal? Vraagt u ze dan hier aan.

#3. Plaats een reactie onder uw reviews

Bij Sirelo begrijpen we dat iedere verhuis twee kanten heeft. Door te reageren op de reviews op uw Sirelo profiel, versterkt u de relatie met uw klant en kunt u uw ervaring ook delen.

Of u nu uw waardering wil tonen of simpelweg uw kant van het verhaal wil vertellen: door een openbare reactie op een review te geven, laat u de transparante communicatie van uw firma zien.

We brengen u altijd op de hoogte wanneer u een nieuwe review op uw profiel heeft ontvangen, dus u hoeft niets te missen en kunt altijd snel reageren op de reviews.

#4 Promoot uw Sirelo score op uw eigen website

Heeft u een goede score behaald? Met Sirelo’s gratis review widget, verlengt u de voordelen van het review profiel zelfs tot op uw eigen website. U kunt zelf selecteren welke widget u bij uw website vindt passen en binnen vijf minuten kunt u deze op uw website hebben staan. Het implementeren is heel eenvoudig en wij kunnen u hierbij helpen. Net als bij alle andere genoemde services op deze pagina, is ook het gebruik van de review widget volledig kosteloos.

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

Het bouwen van een compleet en kracthgi review profiel op Sirelo is niet alleen volledig gratis, het is ook snel, simpel en komt veel voordelen voor uw firma. Ontdek de voordelen zelf en ontvang toegang tot uw profiel door hier te klikken. ✔️