Jaarlijks vragen duizenden consumenten een verhuisofferte aan op Sirelo
Wil jij hun verhuis uitvoeren?
Ja, neem contact met mij op

Verhuisaanvragen kopen

Een effectieve manier om uw omzet te verhogen

Featured image

Als wereldwijd verhuisplatform ontvangen wij dagelijks veel verhuisaanvragen. Dit zijn mensen die meerdere verhuisoffertes willen vergelijken voordat ze een verhuisfirma kiezen. Door het afnemen van deze offerteaanvragen kom je snel en eenvoudig in contact met deze mensen, uw potentiële klanten.

Waarom verhuisaanvragen kopen?

Het antwoord daarop is simpel: door het afnemen van verhuisaanvragen, komt u in contact met potentiële klanten en kunt u op een efficiënte manier meer verhuizingen boeken binnen uw werkgebied.

Hoe kan Sirelo je helpen?

Al meer dan 18 jaar helpen wij verhuisfirma’s in contact te komen met potentiële klanten. Tegenwoordig is vergelijken de norm, en voor de consument is het aanvragen van verhuisoffertes op Sirelo een eenvoudige manier om meerdere verhuisfirma’s met elkaar te vergelijken. Voor verhuisfirma’s is het afnemen van deze offerteaanvragen een interessante mogelijkheid om extra omzet te genereren in hun eigen werkgebied.

U concurreert met maximaal 4 andere verhuisfirma’s

Uw succes is ons succes. Een verhuisaanvraag wordt naar maximaal 5 verhuisfirma’s verstuurd, hierdoor concurreert u dus met maximaal 4 andere verhuisfirma’s. Iedere firma maakt zo evenveel kans om de verhuis te boeken.

We geloven in kwaliteit boven kwantiteit

Al onze offerteaanvragen worden gecontroleerd voordat ze worden doorgestuurd, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Tijdens dit proces wordt ongeveer 30% van de offerteaanvragen afgewezen. Deze ontvangt u als afnemer dus niet, omdat wij hebben bepaald dat deze uw tijd niet waard gaan zijn.

Sirelo staat voor eerlijke concurrentie

We verzamelen reviews (beoordelingen van consumenten die verhuisd zijn met een verhuisfirma in België) en tonen deze op Sirelo.be. Door het lezen van deze reviews, kan een consument de kwaliteit van de firma’s beoordelen. Hierdoor concurreert u niet alleen met uw prijsvoorstel, maar ook op kwaliteit door het tonen van de ervaringen van eerdere klanten. Iedere verhuisfirma heeft een bedrijfsprofiel op Sirelo, waar deze reviews getoond worden. Daarnaast is hier ook meer informatie over de firma te vinden.

Bij Sirelo kunt u alleen offerteaanvragen afnemen wanneer uw verhuisfirma voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Hierdoor concurreert u dus bij Sirelo nooit met verhuisfirma’s die hier niet aan voldoen. Hiermee wordt eerlijke concurrentie gewaarborgd.

Het ontvangen van informatie over onze verhuisaanvragen is uiteraard vrijblijvend.

Hoe het werkt

Hoe werkt het kopen van verhuisaanvragen bij Sirelo? Hieronder leggen we u kort uit hoe onze service werkt:

  1. Potentiële klanten zoeken online naar verhuisfirma’s;
  2. Deze mensen belanden op ons verhuisplatform en vragen gratis verhuisoffertes aan;
  3. Ons team verwerkt direct de verhuisaanvraag en beoordeelt de kwaliteit van de aanvraag;
  4. Wanneer de verhuisaanvraag beoordeeld is, sturen we deze naar u door via e-mail of indien gewenst via een CRM systeem;
  5. U neemt contact op met de potentiële klant en maakt een offerte op.

Hoeveel verhuizingen u zult boeken, hangt sterk af van hoe u met de aanvragen omgaat. Gemiddeld zal tussen 5% tot 15% van de offerteaanvragen resulteren in een geboekte verhuis. Ook hier geldt: uw succes is ons succes. Daarom helpen we u graag bij het verhogen van het aantal verhuizingen dat u uit de aanvragen boekt (uw boekingspercentage).

Wat maakt onze verhuisaanvragen interessant voor u?

We leggen u uit wat het afnemen van de verhuisaanvragen interessant maakt voor u als verhuisfirma.

1. Kies het soort leads dat u wilt ontvangen

We maken onderscheid tussen verschillende soorten verhuizingen, waaronder reguliere verhuizingen, kantoorverhuizingen, pianoverhuizing, etcetera. Daarnaast verdelen we de verhuisaanvragen in categorieën op basis van de omvang van de inboedel. U kunt zelf kiezen welk soort aanvragen u wenst te ontvangen en van welke volumecategorie. U bepaalt ook zelf binnen welk gebied de aanvragen vallen en het aantal aanvragen per maand dat u maximaal wenst te ontvangen.

2. Flexibiliteit

Bent u te druk om de aanvragen af te handelen, bent u op vakantie of is uw firma tijdelijk onderbezet? Bij Sirelo bent u flexibel: u kunt uw account tijdelijk pauzeren om te voorkomen dat u aanvragen afneemt die u niet gebruikt. Zelfs het opzeggen van het contract is per maand mogelijk.

3. Beheer uw eigen instellingen

Iedere verhuisfirma krijgt toegang tot zijn eigen beveiligde ‘Mover Portal’. In dit portaal kunt u:

  • Wijzigingen aanbrengen aan uw Sirelo bedrijfsprofiel;
  • Reageren op reviews van klanten;
  • Uw facturen en verhuisaanvragen vinden;
  • Onze andere gratis producten en diensten vinden.

Verder vindt u hier ook statistieken over hoe snel u de aanvragen hebt opgevolgd en waar nog verbeterpunten liggen om optimaal gebruik te maken van onze verhuisaanvragen. Zo verhoogt u de kans op het boeken van verhuizingen. En tot slot iets waarvan wij geloven dat het altijd welkom is: in uw portaal ontvangt u credits per aanvraag, waarmee u vervolgens gratis meer aanvragen kunt kiezen.

4. Betaal alleen voor de aanvragen die u heeft ontvangen

Bij Sirelo betaalt u alleen voor de verhuisaanvragen die u daadwerkelijk ontvangt, zonder extra maandelijkse kosten. Veel van onze aanvullende diensten, zoals het gebruik van de review widget en het reageren op reviews, zijn zelfs helemaal gratis.

Is uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via +31 88 2300 600 of op [email protected]. We bespreken graag de mogelijkheden met u.